Werkwijze

Bootsy Paul levert zowel maatwerk in muziek als maatwerk in dj-apparatuur.
Voordat uw feest plaatsvindt, zal de dj bij u langskomen om samen met u de muziek door te nemen.
Dit moment kiest u zelf. Het gesprek kan ruim van te voren tot eventueel een paar dagen voor het feest plaatsvinden.

Bootsy Paul beschikt over een uitgebreide hoogwaardige geluidsinstallatie.
Tijdens het persoonlijke gesprek zal Bootsy Paul u op basis van het aantal gasten en grootte van de ruimte
adviseren over geluidsapparatuur en/of lichtapparatuur.

Bel of mail voor een afspraak of meer informatie naar:

mail@bootsypaul.com

06 2451 8453

Biografie: Dj Bootsy Paul

 

 

Biografie

Paul de Koning, alias DJ Bootsy Paul, grondlegger van de disco op rollerskates, weet met de juiste beats het publiek uit hun dak te laten gaan. Hij brengt een swingende mix van funk, disco en soul. Naast muziek heeft hij een passie voor design en vormgeving in de breedste zin van het woord. Dat zie je terug in zijn optredens, waarbij hij altijd een finishing touch aan de DJ set geeft.

DJ Bootsy Paul timmert al zo’n 20 jaar aan de weg. Als DJ is hij de meest All Round DJ die er rondloopt. Van jaren ’50 rhythm & blues tot louche, van funk tot hiphop, van disco tot house, van soul tot gitaarmuziek, van jazz tot R&B en van salsa tot bubblin’. Vergeet de jaren ’70, ’80, ’90 en recente nummers niet. Van underground tot super commercieel.

In de jaren dat hij actief is heeft hij al vele grote gigs op zijn naam staan. Zo stond hij in clubs als Nighttown, Calypso en Off_Corso. Ook heeft hij driemaal voor een feestje gezorgd in het voorprogramma van de enige echte Prince. Verder was hij concert DJ bij: Bootsy Collins, Curtis Mayfield, Nina Simone en stond hij o.a. op de eerste drie Airtime Events, meerdere malen Les 2 Alpes en Val Torens en Winterplein Strand aan de Maas (Rotterdam en Maastricht).

Met DJ Bootsy Paul boek je een DJ met karakter en uitstraling. Met verschillende gadgets, accessoires en kleding is DJ Bootsy Paul ook een prachtig visueel Discoplaatje!

Muziekstijlen en keuzes zijn afhankelijk van de doelgroep en worden in grote lijnen te voren afgestemd op briefing van de opdrachtgever.

Bron: JMR